Fii voluntar

Dacă vrei să-ți oferi timpul și energia în sprijinul altora, RNDVCSH te invită să devii voluntar. Poți să te implici în campaniile de informare şi de promovare a donării de celule stem hematopoietice pe care le derulăm la nivel național sau local prin centrele donatorilor de CSH sau poți să lucrezi în proiectele ARDCEL (Asociația pentru Registrul Donatorilor de Celule Stem). La noi, orice voluntar este binevenit!

Profilul voluntarului RNDVCSH
Căutăm oameni inimoși, dornici să contribuie la întrajutorarea semenilor. Această virtute, de a fi alături de semenii noștri, de a ne susține reciproc atunci când situația o impune, reprezintă una din acele părți care ne definesc ca ființe umane.

Avem nevoie de scânteia ce se aprinde în tine atunci când simți că și tu poți contribui la bunăstarea unui semen de-al tău. Avem nevoie de abilitățile tale de comunicare și interacționare, de voința de a face bine prin energia ta pozitivă.

Vei avea ocazia să-ți dezvolți și să-ți perfecționezi aceste calități alături de noi, și în același timp să contribui astfel la binele altora. Suntem siguri că profilul voluntarului ARDCEL se regăsește în fiecare dintre noi.

Voluntar de o zi sau de cursă lungă
Experiența voluntariatului alături de noi este legată de dorința ta de a participa la activitățile și proiectele organizate de RNDVCSH. Suntem deschiși și flexibili, astfel că poți dedica o zi din viața ta voluntariatului sau poți dedica câteva ore pe săptămână, pe lună, pe an. La fel de bine, poți deveni voluntar permanent RNDVCSH.

Noi vom respecta dorința ta, iar ajutorul tău va fi întotdeauna binevenit.

Te asigurăm că din experiența ta de voluntar (fie că este o acțiune ocazională, fie că devine permanentă) vei avea de învățat și tu, dar și cei dragi ai tăi. Altruismul este o lecție frumoasă care se învață testând practic.

În cursa voluntariatului te primim, să alergăm împreună de la start până la sosire. Însă tu vei hotărî dacă ești dispus să alergi o mică perioadă de timp alături de noi sau ești pregătit pentru o cursă mai lungă.

Dacă ești decis să fii un exemplu pentru ceilalți, să faci fapte bune, contactează-ne!