Înscrie-te în Registru pentru Simona! Timișoara

Data lansării:  Septembrie 2016
Locul lansării:  Timișoara

Detalii eveniment

Fii alaturi de Ligia, o tanara de 39 ani din Timisoara care sufera de limfom malign non-hodgkin si are nevoie urgenta de un donator compatibil de celule stem hematopoietice.

Daca ai varsta intre 18-45 ani, o stare de sanatate buna si vrei să o ajuți pe Simona înscrie-te in RNDVCSH si poti fi chiar tu sansa ei la viata! Te asteptam la CRTS Timisoara, str.Martir Marius Ciopec, nr.1 de luni pana vineri in intervalul orar 08.00-12.00 sau la oricare dintre centrele donatorilor de celule stem hematopoietice din tara.
Pentru detalii privind acest eveniment poate fi contactată doamna Dana Vacariu, tel: 0766409616

Daca nu sunteti din zona și doriți să vă înscrieți in Registru puteți merge la centrele donatorilor organizate în Centrele de Transfuzie Sanguina din Arad, Bacău, Brașov, Brăila, Cluj, Craiova, Galați, Oradea, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sf. Gheorghe, Slatina, Slobozia, Târgu-Mures, Timișoara, in Iași la Institutul Oncologic Regional, în Bucuresti la Centrul de Transfuzie Sanguina, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, Spitalul Universitar de Urgență și Institutul Clinic Fundeni, în orice zi de luni până vineri în intervalul 12.00-14.00.

Pentru orice detalii legate de înscrierea în Registrul Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice ne puteti contacta la TelVerde 0800 – 88 STEM (7836) apel gratuit din reteaua Telekom  sau sa ne scrieți la adresa de email:office@rndvcsh.ro.