Înscrie-te în Registru pentru Alexandra! Timișoara

Data lansării:  septembrie 2016
Locul lansării:  Timișoara

Detalii eveniment

Alexandra este o  tanară in varsta de 24 ani, din Timișoara care are nevoie urgentă de un donator compatibil de celule stem!

Daca ai varsta intre 18-45 ani, o stare de sanatate buna si vrei să o ajuți pe Alexandra înscrie-te in RNDVCSH si poti fi chiar tu sansa ei la viata! Te asteptam la CTS Timisoara, str.Martir Marius Ciopec, nr.1 de luni pana vineri in intervalul orar 08.00-12.00 sau la oricare dintre centrele donatorilor de celule stem hematopoietice din tara
Pentru detalii privind acest eveniment poate fi contactată doamna Dana Vacariu, tel: 0766409616

Daca nu sunteti din zona si doriti sa va inscrieti in Registru puteti merge la centrele donatorilor organizate in Centrele de Transfuzie Sanguina din Arad, Bacau, Brasov, Braila, Cluj, Craiova, Galati, Oradea, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Sf. Gheorghe, Slatina, Slobozia, Targu-Mures, Timisoara, in Iasi la Institutul Oncologic Regional, in Bucuresti la Centrul de Transfuzie Sanguina, Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Spitalul Universitar de Urgenta si Institutul Clinic Fundeni , in orice zi de luni-vineri in intervalul 12.00-14.00.

Pentru orice detalii legate de inscrierea in Registrul National al Donatorilor de Celule Stem Hematopoietice ne puteti contacta la TelVerde 0800 – 88 STEM (7836) apel gratuit din reteaua Telekom  sau sa ne scrieti la adresa de email:office@rndvcsh.ro.