Donează o șansă la viață!

Eroul din umbra

Data lansării: septembrie 2017

Arad

Echipa Centrului donatorilor voluntari de celule stem hematopoietice Arad va organiza în perioada 11-16 septembrie 2017, în intevalul orar 10.00-14.00 campanii de informare și înscriere la sediul Centrul de Transfuzie Sanguină cu angajați ai societăților comerciale din zona industrială a Minicipiului Arad. Cu ocazia zilei de 16 septembrie 2017,  Ziua Mondiala a Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopietice, se vor organiza  evenimente unde vor fi invitați jurnaliști, oameni din televiziune, directori de societăți comerciale din zona industrială a județului Arad și directori de unități școlare (licee, grădinițe) din județul Arad. Persoanele care doresc să se înscrie ca potențiali donatori de celule stem hematopoietice vor putea face acest lucru la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad în toate aceste zile în intervalul orar 7.30-15.30.

Bacău

Cadrele medicale împreună cu voluntari vor desfășura o amplă campanie de informare în cadrul Spitalului Județean Bacău și la Centrul de Transfuzie Sanguină Bacău în perioada 11-16 septembrie 2017. Persoanele care doresc să se înscrie ca potențiali donatori de celule stem hematopoietice vor putea face acest lucru la Centrul de Transfuzie Sanguină Bacău în toate aceste zile în intervalul orar 7.30-15.30.

Brezoi

Joi, 14 septembrie 2017, în intervalul 08.00-13.00, echipa medicală a Centrului donatorilor voluntari de celule stem hematopoietice Vâlcea va desfășura o campanie de informare în centrul orașului Brezoi și în cadrul Spitalului Brezoi. Persoanele care doresc să se înscrie ca potențiali donatori de celule stem hematopoietice vor putea face acest lucru la Spitalul Brezoi.

Caracal

Sâmbătă, 9 septembrie 2017, între orele 08.30-13.00 echipa medicală a Centrului donatorilor voluntari de celule stem hematopoietice Olt va organiza în incinta Spitalului Municipal Caracal o campanie de informare și înscriere în RNDVCSH.

Cluj-Napoca

Cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoitice conducerea Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Cluj va transmite presei locale un comunicat de presă. Persoanele care doresc să se înscrie ca potențiali donatori de celule stem hematopoietice vor putea face acest lucru la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj în toate aceste zile în intervalul orar 7.30-15.30.

Galați

Echipa Centrului donatorilor voluntari de celule stem hematopoietice Galați va desfășura în perioada 11-16 septembrie 2017 o amplă campanie de informare și înscriere. Persoanele care doresc să se înscrie ca potențiali donatori de celule stem hematopoietice vor putea face acest lucru la Centrul de Transfuzie Sanguină Galați în toate aceste zile în intervalul orar 7.30-15.30. În data de 11 septembrie va fi organizată o conferință de presă.

Iași

Centrul donatorilor voluntari de celule stem hematopoietice din  cadrul Institutului Regional de Oncologie Iași, va organiza o campanie de promovare în 16-17 septembrie 2017 după următorul program: Sâmbătă 16.09.2017 între orele 9.00 – 18.00 punctul central al echipei va fi instalat în Parcul Copou – intrarea principală. Echipe de voluntari se vor deplasa pe B-dul Carol (Copou), B-dul Stefan cel Mare, B-dul Independentei, pentru a distribui materiale informative.  Duminică 17.09.2017 intre orele 9.00 – 18.00 punctul central al echipei va fi instalat la intrarea din Parcul Expoziției, echipe de voluntari se vor deplasa pe B-dul Carol (Copou), B-dul Ștefan cel Mare, B-dul Independenței,  B-dul Păcurari pentru a distribui materiale informative. Persoanele care doresc să se înscrie în RNDVCSH vor putea face acest lucru în toate aceste zile în intervalul orar 7.30-15.30.

Oradea

In intervalul 11-16 septembrie 2017 Centrul donatorilor de celule stem hematopoietice din cadrul Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea, echipa medicală însoțită de voluntari, vor distribui materiale informative persoanelor din zona Piața Unirii din Oradea și la Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea. Persoanele care doresc să se înscrie în RNDVCSH vor putea face acest lucru la sediu Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea în toate aceste zile în intervalul orar 7.30-15.30.

Ploiești

Centrul donatorilor de celule stem hematopoietice din cadrul Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești va organiza o serie de evenimente de promovare și înscriere în RNDVCSH după cum urmează:

  • În 12 septembrie 2017 echipa medicală alături de voluntari vor distribui materiale informative în Centrul Civic al orașului Ploiești
  • În data de 14 septembrie 2017 echipa medicală alături de voluntari vor distribui materiale informative în Cartierul Vest al orașului Ploiești
  • În data de 15 septembrie echipa medicala va desfășura o campanie de informare și înscriere la Scoala Postliceală Regina Maria și Scoala Postliceala FEG din Ploiești
  • Cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești echipa medicală va informa, consilia și înscrie toate persoanele care doresc sa devină donatori voluntari de celule stem hematopoietice.

Persoanele care doresc să se înscrie în RNDVCSH vor putea face acest lucru la sediu Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești în toate aceste zile în intervalul orar 7.30-15.30.

Râmnicu Vâlcea

 

Echipa Centrului donatorilor de celule stem hematopoietice Vâlcea va desfășura în data de 16 septembrie 2017, în parcarea Mall-ului din Râmnicu Valcea o campanie de informare cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice. La această campanie vor participa cadre medicale și voluntari. Se vor alătura presa locală (Vtv Tv, Etalon Tv, Radio Oltenia, Vocea Vâlcii) și reprezentanți ai Primariei Râmnicu Vâlcea. Persoanele care doresc să se înscrie în RNDVCSH vor putea face acest lucru la sediu Centrului de Transfuzie Sanguină Râmnicu Vâlcea  în toate aceste zile în intervalul orar 7.30-15.30.

Slatina

Echipa Centrului donatorilor de celule stem hematopoietice va desfășura o campanie de informare și înscriere la sediul său. Persoanele care doresc să se înscrie în RNDVCSH vor putea face acest lucru la sediu Centrului de Transfuzie Sanguină Olt în toate aceste zile în intervalul orar 7.30-15.30.

Slobozia

Echipa Centrului donatorilor de celule stem hematopoietice Ialomița va desfășura o campanie de informare și înscriere la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Ialomița. Persoanele care doresc să se înscrie în RNDVCSH vor putea face acest lucru în toate aceste zile în intervalul orar 7.30-15.30.

Târgu-Mureș

Echipa Centrului donatorilor de celule stem hematopoietice Târgu-Mureș împreună cu echipa Clinicii de Hematologie și Transplant Medular Târgu-Mureș vor organiza o conferintă de presă cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice. Persoanele care doresc să se înscrie în RNDVCSH vor putea face acest lucru la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Târgu-Mureș în toate aceste zile în intervalul orar 7.30-15.30.

Timișoara

În intervalul 09 – 15 septembrie 2017 echipa Centrului donatorilor de celule stem hematopoietice va desfășura activități de promovare, consiliere și înscriere în RNDVCSH. Informațiile vor fi oferite tuturor donatorilor de sânge și persoanelor interesate care se vor prezenta la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara în acea perioadă. Persoanele care doresc să se înscrie în RNDVCSH vor putea face acest lucru la sediu său în toate aceste zile în intervalul orar 7.30-15.30.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice aceeași echipă medicală va fi prezentă în centrul orașului Timișoara în zilele de 16 și 17 septembrie 2017 pentru promovare a donării de celule stem hematopoietice.