Eugenia Foarfecă, jurnalist Prima TV, a fost premiată pentru campania „Fii donator de viață”, în cadrul Galei Sănătății, ediția a V-a, eveniment care a avut loc pe 18 decembrie, în Salonul de Recepții al Palatului Parlamentului.Eugenia Foarfeca lucreza in presa de aproape zece ani. Echipa de suflet pentru Eugenia este  la Prima TV, locul in care a lucrat mai bine de 5 ani, si unde lucreza inca. A realizat de-a lungul timpului nenumarate reportaje pe sanatate, un domeniu de care s-a simtit foarte atasata si care intereseaza oricand pe toata lumea. Prin reportajele ei a oferit oamenilor informatie corecta, a semnalat probleme din sistem, insa a incercat alaturi de specialisti sa ofere solutii celor care privesc, sfaturi legate de modul in care pot avea grija de sanatatea lor. Foarte aproape de suflet i-a fost insa o mini serie realizata recent alaturi de specialistii care lucreaza la Registrul National al Donatorilor de Celule Stem Hematopoietice, destul de recent infiintat si in Romania.

În momentul în care i-a fost înmânat premiul, Eugenia Foarfecă a spus: „Mulțumesc echipei alături de care lucrez, la Prima TV! Eu cred foarte tare în oamenii minunați care încearcă să schimbe acest sistem, în bine.”

05.01.2015 – Eugenia Foarfeca, jurnalist Prima TV, a fost premiata pentru campania „Fii donator de viata”, in cadrul Galei Sanatatii, editia a V-a
19.12.2014 – Elita medicală, premiată
19.12.2014 – reportaj in cadrul Galei Sanatatii